Charting new territories

guardia canine

Še en teden mimo… smo na 18. dnevu in hrčki se pridno bližajo magični meji 1kg. Pravzaprav sem pričakoval, da bo Hanibal to mejo dosegel že danes pa je bil očitno na nedeljskem postu. Homer je po seriji nekoliko počasnejših krogov zopet v igri za prvo mesto z minimalnim zaostankom, Heli pa z velikim napadom iz ozadja v stilu Valentina Rossija (glej MotoGP v Assnu) po dolgem času spet vodi. Neopazno a vztrajno pa se vodilni trojici po dolgotrajnem ogrevanju približuje tudi Hana. Najbolj urejeno prebavo s skoraj linearnim trendom rasti ima vsekakor Hooch, žal pa je revež še vedno na zadnjem mestu po skupni teži in si deli zadnje mesto po relativnem prirastku.
Vsekakor bo zanimivo videti koliko trenutni trendi nakazujejo naslednje tedne in mesece.

Namesto tabel v obliki slike tokrat v ta namen uporabljam Google Spreadsheet, upam da je bolj pregledno in uporabno. Žal mi je edino za grafe, ki jih Google samovoljno odstrani pri uvažanju iz xls datoteke. Sicer bi jih lahko naredil na novo z uporabo njihovega čarovnika vendar zaenkrat ostajam pri screenshotih. Glej thumbnaile spodaj…

Prav zanimivo je opazovati spremembo vedenja odkar so vsi spregledali, počasi se postavljajo na majave noge in lezejo iz pomožne košare (v uporabi med čiščenjem škatle itd.), predvsem pa so postali nekam bolj glasni (a kljub vsemu še povsem spodobno mirni).

\\__//

It’s that time again… weight watching time.

Rather than uploading weight tables as images I’ve uploaded the behemoth (to be) to Google Spreadsheet – view it here. I’d do the same with charts but I haven’t figured out how to do that (yet). Google docs naughtily removes any charts contained in the xls file. Sure, I could make new ones using google interface… someday maybe. But for now I’ll have to make due with images, see below:

teza21
Skupna teža / Total weight

teza22
Skupni prirastek / total gain

teza23
dnevni prirastek / daily gain

teza24
Relativni prirastek glede na začetno težo / gain relative to birth weight

1 Comment so far

  1. Mihela @ July 2nd, 2007

    Emmm a bi se dal dubt še kaj fotk al pa kak video celo obesit? Mi je bilo rečeno, da bo un pravi fotosešn, ko bodo enkrat na vrtu, ampak vseeno, poskusiti ni greh :-))

Leave a remark

Gallery